Alison fotballdrakter 2018 Brittney

veldableakley60
26 Januari 2019
155
0Kamu harus login untuk menyukai postingan ini

Chelsea drakt

På begynnelsen av sesongen, etterfulgt av at de ble spilt av Barcelona i den spanske Super Cup, ble Real Madrid ansett som favoritter for å vinne alt.

Nå er Los Blancos imidlertid på randen av en krise etter en rekke mangelfulle forestillinger på Estadio Santiago Bernabeu, som har etterlatt dem etterspurte league-ledere Barcelona med syv poeng etter fem kamper spilt.

Her er 10 faktorer som har ført til den siste nedgangen i form.

1. Falter fremoverIftersom noe annet har vært Madrids suksess gjennom sin historie, har den ofte vært preget av den kliniske karakteren av sin fremtredende rekkevidde. Faktisk har den beryktede BBC triumvirat hatt en stor rolle i sidens siste suksess. Hittil denne sesongen har de imidlertid manglet kanten fremfor mål, spesielt på Bernabeu hvor de har scoret bare tre mål i tre kamper med et bånd fra Marco Asensio og et mål fra Lucas Vazquez som hjelper sidefordringen trekke mot Valencia og Levante henholdsvis.

2. Angst hjemmeLos Blancos styrke i fortiden har ofte vært basert rundt sin formidable form hjemme. Denne sesongen er imidlertid blitt rammet av en alvorlig epidemi av sceneskrekk foran sine egne fans.

Mens en uavgjort mot Valencia burde komme like liten overraskelse, har dårlige forestillinger mot nylig forfremmet Levante og Betis forlatt dem og hevder bare to poeng fra en mulig Liverpool drakt ni.

Dette står i sterk kontrast til klubbens imponerende forestillinger på Camp Nou, Estadio Riazor og Estadio Anoeta.

3. Dubious refereeing Den dårlige formen har absolutt ikke blitt hjulpet av noen tvilsomme beslutninger fra tjenestemenn i de siste ukene, med president Florentino Perez som slår ut på den dårlige statstjenesten i LaLiga etter Cristiano Ronaldos heftige fem-kamp forbud.

Dommerne kom igjen på brann igjen onsdag kveld da protestasjoner av tidsspill fra Real Betis-spillere ble avvist.

4. Skade woesMadrids dårlige form har absolutt ikke blitt hjulpet av en rekke skader til stjernespillere. Zinedine Zidane har måttet gjøre uten stjerner som Karim Benzema, Mateo Kovacic, Theo Hernandez, og mer nylig, Marcelo, og mangelen på kontinuitet i truppen har hatt en negativ effekt på resultatene sine.

5. Nye signeringer ennå for å få innflytelse I motsetning til en rekke høyprofilerte signeringer under overføringsvinduet, har likeså Dani Ceballos, Marcos Llorente og Jesus Vallejo ennå ikke fått muligheter til å få stor innflytelse.

I mellomtiden har Theo og Borja Mayoral ennå ikke imponert til tross for at begge har hatt deler i denne sesongen.

6. Fullbacks mangler penetrasjon. Dani Carvajal og Marcelo betraktes som to Bayern Munche drakt av verdens beste fullbacks, og når de er i fin form, har begge vist seg å være tøffe å håndtere i angrep og forsvar. Men så langt har begge gjort lite å tilby siden en ekstra mulighet i den siste tredje og har blitt utsatt for anledninger i sin egen halvdel.

7. Stjerner ute av kontaktThe star-studded front-line har ikke hatt sin beste start, etter å ha savnet en rekke klare sjanser mot Valencia, Levante og Real Betis. Med Ronaldo tilbake skjønt, håper de at de vil finne deres etterbehandling snart nok.

8. Zidane satser det er rimelig å si at noen av Zidanes substitusjoner har kostet Barcelona drakt siden så langt så langt. I motsetning til Betis, for eksempel i stedet for å erstatte like-for-like spillere, valgte den franske taktikeren i stedet å overbelaste side med angriperne. Men med sine sentrale midtbanespillere på benken klarte ikke Madrid å skille sine motstandere fra hverandre i den siste tredje.

9. Shaky defense På deres dag, Sergio Ramos og Raphael Varane utgjør uten tvil den mest formidable senter-back-paringen i verdensfotball. Men det faktum at de har innrømmet fem mål allerede i de fem første kampene, viser hvor langt de har sunket allerede.

10. Livløs midtbane Midtbane-trioen til Luka Modric, Toni Kroos og Isco er kjent for deres syn og nøyaktighet for å velge et pass. Deres manglende evne til å dominere lek de siste ukene vil være et bekymringsfullt tegn for Zidane.